BUDGETTIP: Comfi rijlegging voor nog geen €15

Schreef ik onlangs al over een ander budgetpareltje van Decathlon (de groene rijbroek onder €60), kunnen we daar vandaag een tweede pareltje aan toevoegen: een supercomfi rijlegging die nog geen €15 kost. Lees mee!

decathlon rijlegging

decathlon rijlegging

De rijlegging is lekker stretchy en heeft een hoge en brede tailleband. Dat maakt ‘m heel comfortabel vind ik. Aan de zijkanten zitten lichte stukken met mesh, voor extra ventilatie. Ideaal voor zomerse dagen, dus! Op de knieën zitten inzetstukken met antislipstof.

Op de billen zit geen zitvlak van siliconen/leer, dus daardoor is het wel wat ‘gladder’. Ik draag heel vaak rijbroeken en -leggings zonder zitvlak, dus ik ben het wel gewend met rijden. Maar ik kan mij voorstellen dat als je altijd met een siliconen zitvlak rijdt, je hier heel erg aan moet wennen. Goed om te weten, dus!

Een groot pluspunt vind ik het zakje dat op je bovenbeen zit. Die is groot genoeg dat zelfs mijn grote telefoon erin past – ideaal als je alleen een t-shirt aan hebt en dus geen zakken hebt voor je telefoon. Tijdens het rijden bleef mijn telefoon er keurig in zitten. 

decathlon rijlegging

De rijlegging is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en donkerblauw. Ze kosten normaal gesproken €19,99 (ook helemaal geen geld), maar de grijze is nu afgeprijsd naar €14,99. Een heel fijn prijsje voor deze fijne rijlegging! Klik hier voor de grijze en klik hier voor de donkerblauwe.

Zou jij deze rijlegging dragen? Laat je reactie achter op mijn Facebookpagina (klik hier) en/of Instagram (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *