BUDGETTIP: Prachtige kaki/legergroene rijbroek onder €60

Even een snelle budgettip van mij, op deze donderdagochtend! Ik ben namelijk he-le-maal fan van leger-/kaki-/donkergroene rijbroeken en ik weet dat veel Pumps-lezeressen dat ook zijn, dus dit pareltje mogen jullie niet missen. 😉

 

 

legergroene rijbroek

legergroene rijbroek

 

Dat ik groot fan van Decathlon ben, is geen geheim. Al vaker gaf ik op mijn blog budgettips met hun producten en vergeet ook vooral niet hun legendarische waterdichte rijbroek! Ik vind de producten van Decathlon een prima prijs-kwaliteitverhouding hebben. De kledingstukken zien er altijd mooi uit en ze zitten comfortabel.

Anyway, ze hebben nu een nieuw pareltje in de collectie: een prachtige groene rijbroek voor slechts €59,99. Ik heb ‘m inmiddels een paar maanden in m’n garderobe en ik had ‘m ook mee tijdens mijn penny-weekendje weg in Drenthe. Daar maakte ik ritten van zo’n 3,5 uur, de ultieme test voor deze rijbroek dus! Hij zit heerlijk comfortabel, lekker stretchy en de kleur is natuurlijk geweldig.

De broek heeft een anti-slip zitvlak, maar de siliconen stukjes zijn heel subtiel zodat je niet ‘vast’ in je zadel komt te zitten. Dat vind ik persoonlijk heel fijn, ik hou niet zo van die broeken waarbij je helemaal vastgeplakt aan je zadel zit. De broek heeft kleine zakjes en op je rechterbeen zit een grotere zak met rits, daar past je telefoon gemakkelijk in. Fijn voor in de zomer als je geen vest met zakken aan hebt. De stof van deze rijbroek is erg dun, dus perfect voor de zomer. Let wel even op welke onderbroek je aan doet, want door de dunne stof zie je het allemaal wat beter zitten.. 😉 In de winter zal de stof wel al snel te koud worden, denk ik.

 

legergroene rijbroek

1. Dé rijbroekklik hier om ‘m te shoppen
2. Sokkenklik hier om ze te shoppen
3. Polo groenklik hier om ‘m te shoppen
4. Polo blauwklik hier om ‘m te shoppen

(Let op: de kleur op de productfoto’s komt niet helemaal overeen met de daadwerkelijke kleur. Mijn eigen foto’s hierboven geven een beter beeld. De broek is namelijk wel echt groen, terwijl het op de productfoto’s wat bruiner lijkt.)

 

Bij Decathlon maken ze vaak complete setjes, en dat is bij deze rijbroek ook het geval. De zakjes en de ritsjes van deze rijbroek zijn donkerblauw, en in die kleur hebben ze ook een polo en bijpassende rijsokken. Ook hebben ze een polo in dezelfde groene kleur als de broek. Je kunt dus lekker mixen & matchen.

Oh, enne: de rijbroek is ook verkrijgbaar in grijs en blauw. Op het moment dat ik dit blogje typ hebben ze van de groene variant in maat Medium nog maar één exemplaar online, dus wees daar een beetje snel bij. Maat Small is er gelukkig nog wel veel. 🙂 Klik hier om de rijbroek te shoppen.

 

Wat vinden jullie van groene rijbroeken? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)

You may also like

4 Comments

  1. Ik ben geïnspireerd door jou foto’s met de broek aan. Telkens als ik de Decathlon foto’s zag werd ik niet enthousiast, maar nu ben ik overtuigd. Ga deze op den duur maar eens passen in de winkel.

    1. Leuk!!! Dankjewel voor je lieve reactie 🙂

  2. Na het lezen van jou blog eigenlijk al besloten dat ik hem graag in mijn collectie wou hebben en toen ik ook nog eens een decathlon cadeaubon kreeg was het helemaal snel besloten. Dankjewel voor de blogs, ik lees ze met ontzettens veel plezier!

    1. Wat een ontzettend lieve en leuke reactie! 🙂 Dankjewel!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *