CADEAU TIP: Surprise Box voor paardenmensen

We houden allemaal wel van cadeautjes en leuke verrassingen, toch? Ruitersportzaak HypoStore heeft daar onlangs iets voor bedacht: Surprise Boxen speciaal voor paardenmensen. In deze blog vertel ik er wat meer over en geef ik een Surprise Box cadeau aan een VIP.

surprise boxsurprise box

Surprise Box
De boxen worden gevuld met allerlei paardenproducten. Geen één box is hetzelfde, het is iedere keer weer een verrassing wat er in zit. De waarde van de inhoud is altijd meer dan de betaalde waarde. Leuk om cadeau te doen aan een vriend(in) – of gewoon voor jezelf! 😉
Je kunt kiezen tussen verschillende groottes: small, medium, large en extra large. Ook is er speciale Equestrian Stockholm box, met uitsluitend producten van dat merk erin (waaronder sowieso één setje).

De small kost €25 en is gevuld met producten voor je paard. Denk bijvoorbeeld aan een frontriem, halster, luxe verzorgingsproducten, beschermers en borstels.

De medium kost €50 en is gevuld met producten voor paard én ruiter. Denk aan een (wedstrijd)shirt, oornetje, beschermers, handschoentjes en een bodywarmer.

De large kost €100 en de extra large €250. Deze zijn gevuld met luxueuze producten voor paard en ruiter. Denk aan zadeldekjes, dekens, rijbroeken en jassen van mooie merken.

Hoe werkt het?
Nu is het natuurlijk wel handig om spulletjes te ontvangen die qua maat passen en die je echt gaat gebruiken. Daarom wordt er in het bestelformulier gevraagd naar de maat van het paard, de maat van de ruiter, het geslacht van de ruiter en de discipline. Ook is er een extra veld voor opmerkingen, waarin je kunt aangeven als je iets écht niet wilt ontvangen of als je iets juist heel graag zou willen ontvangen. Ook kun je hier afwijkende maten in kwijt of andere dingen die van belang zijn.

Meer info over de boxen? Je vindt alles op de website van HypoStore, klik hier.

surprise box

VIP-giveaway
Als VIP-cadeau geef ik de Surprise Box Large weg. Deze is dus gevuld met allerlei toffe, luxe producten voor paard en ruiter.

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Volg HypoStore op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
3. Laat op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

You may also like

1 Comment

  1. Maat full, dressuur, 195, maat large

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *