COMFORTABEL: Naadloos ondergoed voor ruiters

Een half jaar geleden schreef ik al eens over de rijbroek van Sambucco, die geen naden langs het zitvlak heeft lopen – waardoor je geen last hebt van schaafplekken op je benen of knieën (klik *hier* om dat artikel terug te lezen). Jullie reageerden daar heel enthousiast op en ik kreeg regelmatig de vraag of zoiets ook niet bestaat voor ondergoed.

En dat is er zeker wel! 😉 Seducci is een merk dat comfy naadloos ondergoed maakt, speciaal voor paardensporters. In dit artikel vertel ik je er meer over én geef ik namens Seducci ook mooie cadeaus weg aan twee VIP’s. 🙂

seducci naadloos ondergoed

Naadloze boxers
De boxers van Seducci zijn 100% naadloos en voorkomen doorrijden. Verder zijn ze ademend, vochtafdrijvend en antibacterieel.

Er zijn twee varianten: de ‘gewone’ boxer en de Zero. Bij de gewone variant zit een elastieken rand aan de onderkant. Hierdoor blijft de boxer op zijn plek als je je rijbroek aantrekt. Het nadeel is dat die rand soms een beetje zichtbaar is door je broek (afhankelijk van je rijbroek ook). De Zero heeft die elastieken rand niet en dus is écht helemaal onzichtbaar onder je rijbroek. Hij kruipt ook niet omhoog, je moet ‘m alleen weer even netjes naar beneden trekken als je je rijbroek aan doet.

De boxers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn er voor zowel heren (boxer ‘Joe’) als voor dames (boxer ‘Jane’).seducci naadloos ondergoedIk heb er zelf ook eentje…
… en daar ben ik nog steeds heel blij mee! Ik heb deze zwarte boxer inmiddels al ruim drie jaar, maar hij zit nog steeds mooi en goed. De stof is ontzettend zacht en rekbaar, waardoor het heel comfy zit. De boxer kruipt nooit omhoog, maar blijft mooi op z’n plek zitten. Ik vind het een heel groot voordeel dat ‘ie onzichtbaar is onder je rijbroek. Je krijgt er trouwens ook een speciaal waszakje bij, zoals je hier op de foto ziet, handig! De boxer maakt al z’n beloftes waard, dus ik zeg: aanrader. 🙂

NEO Active Fleece Jacket & sokken
Naast boxers heeft Seducci nog meer fijne producten in de collectie: dunne, stretchy kniekousen (veel fijner dan ‘normale’ kniesokken vind ik!) en het NEO Active Fleece Jacket. Dit is een fijn jasje/vest van fleece dat micro-ventilatie bevat, waardoor het zorgt voor een goede lichaamstemperatuur.  De fleece die gebruikt is, is ‘glad fleece’, hier blijven dus ook geen haren aan plakken. Het jack is lekker stretchy en hij zit mooi nauw aangesloten. Perfect voor tijdens het paardrijden!

Klik *hier* voor de website van Seducci voor meer info.

seducci naadloos ondergoed

VIP-cadeaus: naadloze boxer & fleece jack
Om jullie ook kennis te laten maken met de innovatieve spullen van Seducci, geef ik samen met hen een boxer (t.w.v. €38) en het fleece jack (t.w.v. €118) cadeau!

1. Je moet ingeschreven staan als VIP. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Like Seducci op Facebook (klik hier) en/of op Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten welk cadeau je zou willen: de boxer of het jack.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

#samenwerking

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *