DIT WIL JE: Deze chocolade maakt je mooier & gezonder!

Ik hóúd van chocolade! Het liefst plof ik, na een ritje met mijn paard, thuis op de bank met een grote reep chocolade. Maar helaas, chocolade is nu niet bepaald gezond. Of toch wel…? Ik ontving een tijdje geleden persbericht over een merk dat ‘beauty chocolade‘ maakt: chocolade dat je dus juist mooier en gezonder maakt. Whuuut?! Lees snel mee!

 

LijntjeLijn

 

choc

Hoe kan deze chocolade goed voor je zijn?
Oké, het is een beetje een technisch verhaal, maar ik ga proberen uit te leggen wat er in het persbericht staat! De chocolade is van het merk Esthechoc, een bedrijf dat al tientallen jaren onderzoek doet, samen met de Universiteit van Cambridge, naar de gezondheidseffecten van chocolade. Tuurlijk, chocolade is ontzettend vet en bevat erg veel calorieën, waardoor te veel niet goed voor je is – maar er zitten ook een aantal heel goede stofjes in chocolade.

In de chocola van Esthechoc zit een combinatie van twee krachtige antioxidanten (= gezonde voedingsstoffen die veel vitaminen bevatten): epicatechine en astaxanthine. Deze twee antioxidanten zijn ontzettend goed voor je en de combinatie van deze twee zorgt er daarnaast ook voor dat je de andere goede stofjes in chocolade nóg beter kunt opnemen in je lichaam. Normaal gesproken vindt je lichaam dat moeilijk om te doen, maar de combinatie van deze twee antioxidanten maakt dat proces makkelijker en beter.

Wat doet het precies?

  • Het geeft je een gehydrateerde, gladdere en jonger uitziende huid
  • Het ondersteunt je huidweefsel
  • Beschermt je tegen UV-straling (zonlicht)
  • Heeft een anti-aging effect

De chocolade is uitvoering getest en de resultaten zijn onderzocht door de Universiteit van Cambridge, dus je mag er toch wel vanuit gaan dat dit niet één grote verkooptruc is. Toch??!

Oftewel: chocola eten en tegelijkertijd een (nog) mooiere huid krijgen. Hemels! Een box Esthechoc kost €55 (ja, die prijs is dan weer iets minder hemels) en kun je kopen bij verschillende schoonheidssalons. Meer nieuws kun je vinden op de website van het merk – klik hier

 

Ook zo’n chocoladeliefhebber? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

 

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *