FAQ Shop

Hoeveel bedragen de verzendkosten en wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Binnen Nederland zijn de verzendkosten standaard €4,75 en naar België standaard €13. Bestellingen van €150 of meer worden gratis bezorgd! Gemiddeld duurt het zo’n 2 werkdagen tot de bestelling bij jou thuis geleverd wordt. Voor de outdoordeken van WeatherBeeta is dit 5-10 dagen.

Kan ik mijn bestelling ook direct naar iemand anders sturen, als cadeautje?
Jazeker! Je kunt een ander verzendadres invullen dan je factuuradres. Geef daarbij in het opmerkingenveld aan dat het een cadeautje is en ik pak het extra feestelijk in! Ook kan ik er een handgeschreven kaartje bij doen, met een persoonlijk berichtje van jou. (Zoals: “Gefeliciteerd met je verjaardag! Liefs, Jessy”) Geef dit ook aan in het opmerkingenveld. Wil je dat het cadeau op een specifieke dag wordt bezorgd? Laat het mij weten, dan regel ik het!

Waarom zit er geen pakbon in het pakketje? En waarom zijn de producten niet extra verpakt?
Ik heb er heel bewust voor gekozen om geen pakbonnen meer mee te sturen en om de producten niet meer apart te verpakken in plastic. Verzendmateriaal wordt meestal direct in de prullenbak gegooid, wat ontzettend veel afval geeft. Op deze manier probeer ik het papier- en plasticverbruik te minimaliseren en mijn webshop milieuvriendelijker te maken.
Zo heb ik ook gekozen voor duurzame verzendzakken. De zak waarin je je bestelling ontvangt, is namelijk van gerecycled plastic gemaakt. Ook hergebruik ik verzendmateriaal. Mocht je toch graag een pakbon/factuur willen ontvangen, stuur dan even een mail naar info@ecohippique.nl.

Wat is het retourbeleid?
Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om je product te retourneren. Ik neem geen producten terug die al gebruikt of beschadigd zijn. Wil je een product retour sturen? Stuur dan even een mailtje naar info@ecohippique.nl.