HANDIG: Met deze simpele truc verjaag je spinnen (en muizen!) uit je zadelkast

Zet ons op een paard van 1.65m en we vinden het geweldig, maar zet een ieniemini spinnetje in onze zadelkast en we durven niet eens meer ons zadel te pakken. Tsja! 😉 In dit artikel deel ik een super simpel trucje waarmee je (op een natuurlijke en diervriendelijke manier) spinnen en zelfs muizen kunt verjagen uit je kast. Lees mee!

 

 

(Foto: SeBo Interior Equipage. Meer zien van hun werk? Klik hier!)


Geuren

Er zijn een aantal geuren die spinnen, fruitvliegjes, muizen et cetera, niet zo fijn vinden. Sterker nog: ze vinden het zo vervelend dat ze ruimtes met die geur verlaten en vermijden. Zorg er dus gewoon voor dat die geur in jouw kast zit en je hebt nooit meer last van spinnen en muizen.

De geur die deze beestjes het vervelendst vinden, is de geur van munt. Nu is het misschien een beetje teveel van het goede om een complete muntplant in je kast te zetten, maar je kunt natuurlijk wel wat muntblaadjes of geurstokjes met munt in een hoekje neerleggen. Of nog handiger: er zijn allerlei muntsprays en muntoliën te koop. Je kunt dan bijvoorbeeld de wanden of randen van je kast insprayen. Probeer te ontdekken op welke plek de spinnen en muizen je kast in kunnen kruipen en verspreid vooral daar de geur.

Binnen no time is je kast weer spin- en muisvrij. He wat fijn.

 

Kende jij deze tip al? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)

You may also like

1 Comment

  1. https://www.jurrienswatersport.nl/a-48186350/epifanes-seapower/spin-weg/
    Werk ook super. Met regelmaat na sprayen en weg blijven de spinnen..😃

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *