HEALTHY YOU: Smoothie to go

Simpele manieren om iedere dag nét iets gezonder te eten – deel #1

Naast Pumps & Paarden schrijf en onderzoek ik al zo’n 6 jaar over gezond leven, onder andere voor tijdschrift Santé. Het lijkt mij leuk om mijn kennis & ervaringen hier op P&P te delen en te laten zien hoe je op simpele manieren iedere dag net iets gezonder kunt eten.

Vandaag laat ik mijn ‘smoothie to go’ zien. Mijn paard staat niet dichtbij huis, dus ik ben altijd lang onderweg. In plaats van een ongezond tussendoortje mee te nemen, neem ik deze smoothie mee! Met dit simpele sapje krijg ik direct veel vitaminen (dmv groenten & fruit) binnen.

Tip: zoals je ziet gebruik ik niet heel veel fruit, dus mijn smoothie is niet zo zoet. Je kunt ‘m natuurlijk zoeter maken door er honing of meer fruit bij te doen, bijvoorbeeld als je niet zo dol bent op groenten.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *