Hebben: een tuinoverkapping om nog meer van buiten te genieten

Wij paardenmensen vallen toch wel echt in de categorie ‘buitenmensen‘. We kunnen als geen ander genieten van het buitenleven, met buitenritjes door de bossen en urenlang bezig zijn met klusjes in de paddock paradise. Ik vind het dan ook fijn om ook thuis een mooie buitenplek te creëren. Een tuinoverkapping of tuinkamer staat dan ook héél hoog op mijn verlanglijstje. In dit artikel laat ik je daar meer van zien!

Buiten naar binnen halen
Een simpele manier om buiten naar binnen te halen, is door planten toe te voegen aan je interieur. Maar wil je het écht goed doen, dan is een veranda, tuinkamer of overkapping natuurlijk dé manier om meer van buiten te genieten! Zo kun je ook op koudere of nattere dagen genieten van het buitenleven – onder het genot van een warme chocolademelk of glas wijn. 😉 Ik ben dan ook hard aan het sparen om zo’n mooie buitenruimte te realiseren. Bij Verasol hebben ze prachtige, moderne, designs, kijk & zwijmel mee:

verasol veranda

verasol tuinoverkapping

verasol tuinkamer

verasol veranda

Ik zie mijzelf in ieder geval al helemaal zitten in zo’n overkapping in de tuin of veranda! Het liefst natuurlijk met uitzicht op het weiland of de paddock, waar de paarden staan. Je moet iets te dromen hebben, toch?! 😉

Maar ook in een ‘gewone’ tuin zal zo’n stijlvolle glazen overkapping tot zijn recht komen. Het is een heel mooie manier om je huis iets te verlengen en uit te breiden met veranda of tuinkamer. Het verschil tussen deze twee is dat een tuinkamer ook zijwanden en voorwanden heeft, waardoor je het dus helemaal dicht kunt maken. Hiermee creëer je dus een extra woonkamer of eetkamer. Ook fijn dus als het regent of waait!

Ik vind de stijl van Verasol heel mooi. De overkappingen zijn heel strak om te zien en het vele glas zorgt ervoor dat buiten ook echt naar binnen komt. Daarbij is het fijn dat zij ook veranda’s maken die je ‘los’ in de tuin kunt zetten. Die hoeven dus niet gemonteerd te worden aan een muur of schutting. Heel handig als de indeling van je huis er niet geschikt voor is óf als je achterin de tuin graag nog een extra relaxruimte wilt hebben. Alles wordt netjes ingemeten, eventueel met maatwerk, en vervolgens gemonteerd. Hierdoor maakt het dus niet uit wat voor soort huis of tuin je hebt; alles kan op maat gemaakt worden.

Ik ben in ieder geval groot fan! En jij?

Laat je reactie achter op mijn Facebookpagina (klik hier) en/of Instagram (klik hier)!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *