Inspiratie: 15x items die je stal en paddock nog mooier maken

Wil je je (schuil)stal of paddock nog mooier aankleden, maar geen zin in grootse uitgaven? Met een paar simpele aanpassingen kun je je favoriete plek op aarde nóg leuker maken. In samenwerking met tuincentrum Intratuin geef ik je alvast wat inspiratie!

Inspiratie en ideeën om het voor je paard nog leuker te maken, vind je in *deze* blog en in *deze*!

intratuin
Hang hangplanten op of gebruik klimrekken

Fleur grauwe muren gemakkelijk op met hangpotten gevuld met kleurrijke bloemen of een plantenrek met klimop. Daar maak je ook nog eens een hoop bijen en vlinders gelukkig mee! (Let natuurlijk wel even op dat je paard er niet bij kan komen vanuit zijn paddock/wei/stal)
1. Plantenklimrek – klik hier
2. Hangpot  – klik hier
3. Bloemen in hangpot – klik hier

intratuin
Creëer een gezellige zithoek bij de paddock/wei

Welk paardeneigenaar kan er nu niet uren kijken naar zijn paarden in de paddock of wei?! 😉 Zorg dan ook voor een mooie zithoek waar je ultiem kunt relaxen. Drankje erbij en genieten maar! Tip: de tuinsets bij Intratuin zijn mooi én betaalbaar. Budget over? Maak de zithoek af met een parasol en bijpassend buitenvloerkleed.
4. Loungebank – klik hier
5. Parasol – klik hier
6. Buitenkleed – klik hier
7. Picknicktafel – klik hier

intratuin
Begin een moestuin

Maak de ruimte rondom de stal groener en levendiger door een moestuin te beginnen – wordt je paard ook heel blij van. 😉 Vul moestuinbakken met paardvriendelijke groenten, zoals bleekselderij, venkel, wortel, of met kruiden zoals kamille en dille. Ik heb al eens een blog geschreven met mijn tips voor een moestuin voor paarden, klik hier om die nog eens te lezen.
8. Moestuinbak – klik hier
9. Moestuinbak op poten – klik hier
10. Biologisch kamillezaad – klik hier
11. Goudsbloem – klik hier

intratuin
Vergeet de verlichting niet

Nu de dagen langzaamaan weer wat korter worden, mag de verlichting niet ontbreken! Ga voor een sfeervol lichtsnoer of voor chique wandlampen. Tip: steeds meer buitenverlichting is voorzien van een klein zonnepaneeltje, zodat de lamp zonder stroom werkt. Handig!
12. Wandlamp – klik hier
13. Wandlamp – klik hier
14. Solar lichtsnoer – klik hier

Hang een schaduwdoek op in de weide of paddock
Meer schaduwplekjes voor je paard creëren? Een budgetproof én simpele manier is om schaduwdoeken op te hangen!
15. Schaduwdoek – klik hier

Haal jij ook weleens spullen voor stal bij het tuincentrum? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *