Mijn frontriemen met edelstenen (+ winactie)

Update 17/6: De winnaar is inmiddels bekend. Van harte gefeliciteerd Madelon Verwijmeren!

Ze waren al een paar keer te zien op mijn Instagram: mijn nieuwe frontriemen met edelstenen. Mijn lieve vriendin Marischa maakt deze frontriemen en verkoopt ze via social media. Ik ben er heel blij mee, dus ik deel het graag met jullie! Ook geven we een frontriem naar keuze cadeau aan een VIP.

edelsteen frontriemEen aantal van de mogelijkheden bij Les Star

De frontriemen kun je bestellen op Facebook en Instagram bij Les Star Edelsteen Frontriemen. Je kunt uit verschillende soorten edelstenen kiezen, bijvoorbeeld labradoriet, bergkristal, amethist, rozenkwarts, chalcedoon en jade. Een mix van meerdere edelstenen is ook mogelijk.

Je kunt natuurlijk de frontriem kiezen die je het mooist vindt, maar je kunt ook bewust voor de energie/werking van een bepaalde edelsteen kiezen. Ik weet zelf niet zo veel (zeg maar gerust: helemaal niets) over de invloed van edelstenen, maar Marischa (van Les Star) weet er alles van! Zo vertelde ze bijvoorbeeld dat labradoriet beschermend werkt, door negatieve energie weg te nemen. Je kunt haar dan ook om advies vragen bij het kiezen van een passende frontriem.

edelsteen frontriemMijn frontriemen: de rozenkwarts (boven) en de labradoriet (onder)

Ik heb gekozen voor een frontriem met labradoriet en een frontriem met rozenkwarts. Ik vind beide erg mooi en hun invloed past goed bij mijn merrie Arwen.

Ik gebruik de frontriemen nu ongeveer een half jaar en de edelstenen blijven muurvast zitten! Ik ben er erg blij mee en vind deze frontriemen ook een heel mooie optie voor als je niet zo van bling bling houdt, maar wel graag een mooie frontriem voor je paard wilt. De edelstenen geven een mooie, chique en zachte uitstraling – zonder dat het blingerig oogt.

edelsteen frontriemenArwen met de labradoriet frontriem en het F.R.A. Rebecca hoofdstel

VIP-cadeau: een frontriem naar keuze
Samen met Marischa van Les Star Edelsteen Frontriemen geef ik een frontriem naar keuze cadeau aan een VIP! De winnaar mag zelf kiezen welke maat en welke edelstenen hij/zij wilt. Kans maken? Volg de checklist:

1. Je moet ingeschreven staan als VIP-member op EcoHippique. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Like Les Star Edelsteen Frontriemen op Facebook (klik hier) en/of op Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet voor dit cadeau!

Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt. Veel geluk! 🙂

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.