Mijn natuurlijke producten van The Horsup Company (+ winactie)

Kennen jullie The Horsup Company al? Dit merk ontwikkelt natuurlijke en wetenschappelijk bewezen supplementen en verzorgingsproducten. Zoals jullie weten vind ik het leuk om nieuwe natuurlijke merken uit te proberen, dus in dit artikel vertel ik graag meer over dit fijne merk!

The Horsup Company review

Ik gebruik het liefst alleen maar natuurlijke producten voor mijzelf en mijn paard, dus ik was direct super enthousiast over dit relatief nieuwe merk. Samengevat vind je bij The Horsup Company producten die:

  • gemaakt zijn van pure, natuurlijke ingrediënten.
  • ingrediënten bevatten die wetenschappelijk onderzocht én bewezen effectief zijn.
  • hoge concentraties hebben aan werkzame stoffen, waardoor het efficiënt is in gebruik.
  • van hoge kwaliteit zijn.

Wat ik erg leuk vind, is dat de eigenaren van het bedrijf zelf ook gepassioneerde paardenmensen zijn. Zo rijdt oprichter Fleur momenteel Lichte Tour en is zij werkzaam als instructrice en sportmasseuse. Ze heeft dierwetenschappen gestudeerd en heeft dan ook ontzettend veel kennis in huis. Ook oprichter Charlot is fanatiek wedstrijdruiter en heeft in Wageningen Equine, Leisure and Sports gestudeerd.

Met hun eigen paarden in hun achterhoofd, hun kennis én hun behoefte aan meer natuurlijke producten in de paardenwereld, zijn ze The Horsup Company begonnen.

The Horsup Company review

Mijn producten van The Horsup Company
De producten die ik heb geprobeerd, zijn: Natural’Fly (een neutraliserende spray, tegen insecten) , Natural’Star (glans en anti-klit spray), Natural’Coat (hoefvet met etherische olien), Natural’Balm (multifunctionele crème) en de Natural’Crackers (gezonde snoepjes).

The Horsup Company review

The Horsup Company review

Ik ben vooral heel erg enthousiast over de Natural’Crackers. Dit zijn namelijk gezonde snoepjes/koekjes, gemaakt van dezelfde ingrediënten als het supplement Natural’Digest. Dit supplement ondersteunt de gezonde spijsvertering, door middel van de prebiotica en de algen die erin zitten. De gezonde Crackers bevatten dus diezelfde ingrediënten en werken dan ook ondersteunend voor de spijsvertering. Ik werk veel met voerbeloningen, dus ik ben altijd op zoek naar smakelijke snoepjes die gezond zijn en niet vol met suiker zitten. Heel blij met deze Crackers, dus!

Ook mijn kritische eter Arwen is er erg blij mee, de Crackers kwamen duidelijk door haar smaaktest. 🙂

The Horsup Company review

De Natural’Fly is een spray op basis van essentiële oliën, om de geur van je paard te neutraliseren. Zo wordt je paard geen doelwit meer van vliegen, muggen en andere insecten. Voor ons is de geur echter niet zo neutraal, ik moest er wel een beetje aan wennen. 😉 Het is geen citrusgeur, maar ruikt eerder wat kruidig. De essentiele oliën die erin zitten zijn: tea tree, atlascedar, citroen eucalyptus, citroengras, geranium, rozemarijn, lavendel, kruidnagel en cade. Voor de ultieme test reden we door het bos, en Arwen had duidelijk minder last van de vliegen met deze spray.

The Horsup Company review

Natural’Balm is een natuurlijke crème die je voor van alles kunt gebruiken. Het bevat onder andere aloë vera, ideaal voor wondjes en schrammetjes. Een musthave om altijd in je zadelkast te hebben staan! Ik heb eigenlijk altijd een crème of zalf staan. Met een paard die een overgevoelige huid heeft én in een kudde van 11 paarden staat, zijn kleine plekjes natuurlijk niet zeldzaam. 🙂 Ik vind ‘m erg lekker ruiken en het smeert goed uit.

The Horsup Company review

Ook de Natural’Star is een fijn product, het geeft glans aan de manen en staart, het maakt het haar makkelijker doorkambaar en het ruikt erg lekker. Ten slotte heb ik nog de Natural’Coat. Dit is een natuurlijke hoefvet met etherische oliën. Mijn paard heeft gezonde hoeven dus ik vind het altijd lastig om iets over hoefverzorging te zeggen. De amandel- en laurierolie smeert in ieder goed uit op de hoef. 🙂

Al met al vind ik het fijne producten; natuurlijk, puur en effectief!

Het volledige assortiment
Andere producten in het assortiment van The Horsup Company zijn onder andere Natural’Digest (een supplement voor gezonde darmen, deze werd in 2019 genomineerd voor Product van het Jaar), Natural’Moov (voor soepele spieren en gewrichten), Natural’Warm (verwarmende lotion) en Natural’Itch (bij een droge huid en plekjes).

Dit is het gehele assortiment:

horsup company reviewhorsup company review

Test met mij mee!
Enthousiast geworden? Dan heb ik goed nieuws, want ik geef één product naar keuze cadeau aan een VIP-member! Je kunt uit het gehele assortiment kiezen. Zo kan er een VIP-member zelf ook dit fijne merk uitproberen. Zo doe je mee:

1. Je moet ingeschreven staan als VIP-member op EcoHippique. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Like The Horsup Company op Facebook (klik hier) en/of op Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten welk product uit het assortiment jij zou willen gebruiken.

Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt. Veel geluk!

#samenwerking

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *