MUST SEE: De nieuwe collectiekleuren van LeMieux (+ win het zadeldek!)

Als je mij langer volgt, dan weet je het waarschijnlijk wel: ik ben gróót fan van de zadeldekjes (en peesbeschermers) van LeMieux. Het zijn één van de weinige dekjes die geen plekjes & bultjes veroorzaken op Arwen’s rug. Ik rijd dan ook voornamelijk alleen met deze dekjes. Vandaag laat ik jullie de nieuwe kleuren van LeMieux’s herfst/wintercollectie zien én geef ik een zadeldek cadeau aan een VIP!

Waarschuwing: bereid je voor op héél veel enthousiasme en een weinig kritisch oog, ik ben nu eenmaal groot fan. 😉

lemieux ink blue

Dit zijn de nieuwe kleuren van de herfst/wintercollectie! Genaamd Ink blue en Mink. Mink is een heel mooie zandtint die vooral heel chique zal staan in combinatie met andere bruintinten en met name op bruine paarden. Ink Blue is een prachtige, diepe kleur blauw. Een kleur die op elk paard shiny en mooi zal staan. Heel stijlvol en opvallend! Deze twee kleuren zijn overigens van toepassing op de Loire zadeldekjes van LeMieux.

Loire zadeldek
De Loire zadeldekjes zijn vrij nieuw. Ik denk dat je LeMieux vooral kent van hun simpele, dunne dekjes. Ik rijd bijvoorbeeld meestal met de Square Suede (deze). Ik vind ze heel erg fijn: simpel, chique en praktisch. Met veel kwaliteit en innovatieve kenmerken – zoals de verschillende lussen voor je singelstoten, de verstevigde padding bij de singelstoten, de goede anatomische pasvorm en natuurlijk de zachte bamboe-voering die schuurplekken voorkomt.

Sinds een tijdje heeft LeMieux echter ook een nog stijlvoller model: de Loire zadeldekjes. Deze hebben een glanzende satijnen buitenstof, waardoor het heel luxe oogt. Ook deze dekjes hebben weer die specifieke kenmerken die LeMieux zo fijn maken: zachte binnenkant van 100% natuurlijk bamboe, de verschillende lusjes, het verstevigde stuk bij de singelstoot en de goede pasvorm.

lemieux ink blue

lemieux ink blue

De Loire zadeldekjes zijn overigens ook nog in twee verschillende varianten: Classic (die ik heb) en Memory (met een dikke rand aan de voorkant, zodat het dekje niet onder je zadel vandaan kan glijden).

Mijn nieuwe setje
Inmiddels ligt het Ink Blue-setje in mijn kast (héééél veel dank JRS!!!) en ik ben er erg blij mee! Ik vind de kleur heel mooi staan op mijn bruine merrie. Het belangrijkste is natuurlijk dat Arwen geen schuurplekken en bultjes krijgt van deze dekjes, maar dat ze ook nog eens zo mooi zijn maakt het natuurlijk wel nog leuker. 🙂

lemieux ink blue

Op de foto’s draagt Arwen het Loire zadeldek in Ink Blue, het oornetje in Ink Blue en de Derby Pro peesbeschermers van LeMieux. Verder draagt ze een bitloos hoofdstel van F.R.A. Ik draag een donkerblauw windjack en een lavendelkleurige hoodie – beide komen uit mijn eigen kledingcollectie Eco Hippique (klik hier). Ohja, en mijn cap is van BR!

lemieux ink blue

VIP-cadeau: het Loire zadeldek in Ink Blue
Het leukste bewaar ik het voor het laatst, want ik mag één Loire zadeldek in Ink Blue (full dressuur) cadeau geven aan een VIP-member! Zo maak je kans op het zadeldek:

1. Je moet ingeschreven staan als VIP. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Like JRS op Facebook (klik hier) en/of LeMieux Benelux op Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

You may also like

4 Comments

  1. Leuke blog! Kleine tip, het linkje naar de EJ pagina werkt niet (Square Suede, ook een van mijn favorieten)

    1. Ah bedankt! Heel gek, zie het dekje nu ook helemaal niet meer op EJ staan! Heb nu maar even linkje naar andere webshop erin gezet. 🙂

  2. Wow zou geweldig zijn om te winnen! De blauwe ? super leuk voor IVY

  3. […] schreef ik al over de nieuwe collectiekleuren van LeMieux: ink blue en mink – klik hier om dat artikel nog eens terug te lezen. Wat ik toen niet vertelde, is dat LeMieux hier ook een bijpassende kledingcollectie bij lanceerde. […]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *