MUSTHAVE: Prachtig & chique bitloos hoofdstel (+winactie!)

Al een tijdje was ik op zoek naar een fijn bitloos hoofdstel. Het leek mij leuk om die erbij te hebben en het bitloos rijden wat meer op te pakken. Ik was dus helemaal blij toen ik hoorde dat ik als gastblogger voor Epplejeck een nieuw bitloos hoofdstel in hun assortiment mocht ontvangen. En nog leuker: ik mag er eentje weggeven aan een Pumps-lezeres. Yay!

bitloos hoofdstel bling fra

Wat: Bitloos hoofdstel ‘Rebecca’ van F.R.A.
Prijs: €179,95
Waar te koop: Epplejeck, klik hier

Productspecificaties: “Zeer soepel leren bitloos hoofdstel met sidepull systeem. Het hoofdstel heeft een zeer luxe frontriem met Swarovski kristallen. Ook aan de zijkant van de neusriem zitten enkele kristallen. Anatomisch gevormd kopstuk en neusriem, die beiden zacht onderlegd zijn. De kaakriem zorgt voor extra stabiliteit. Inclusief zacht leren teugels met klipsluiting, die je aan de neusriem bevestigd.”

Om te beginnen: ik vind het een ontzettend mooi hoofdstel! Door de nodige blingbling is het echt een chique dressuur item, iets wat je niet veel ziet bij bitloze hoofdstellen. Het hoofdstel is een sidepull, het meeste ‘simpele’ systeem – waarbij de teugels aan de neusriem zitten, vergelijkbaar met een halster waar je teugels aan klikt.
Naast de looks, ben ik ook heel blij met de kwaliteit. Ik heb hiervoor al eens een ander bitloos hoofdstel gehad (ook een sidepull), die was vrij goedkoop en dat zag je dan toch een beetje terug in de kwaliteit. Het zat net niet mooi om het hoofd, het materiaal was stroef en het wilde niet mooi vormen… Het Rebecca-hoofdstel heeft daarentegen een aardig groot prijskaartje, maar dat zie je wel heel duidelijk terug in de kwaliteit. Zacht, soepel materiaal en de anatomische neusriem + kopstuk zijn goed gevormd. Het knelt of trekt nergens en Arwen reageert er heel fijn op. Ik ben er blij mee!

bitloos hoofdstel bling fraZo’n chique hoofdstel! Ik heb hier de kaakriem wat los hangen, maar eigenlijk hoort deze strakker te zitten. 🙂

Win dit hoofdstel!
Yes yes: ik mag één Rebecca-hoofdstel weggeven aan een lezeres! Enthousiast geworden? Kans maken doe je zo:
Stap 1. Volg Epplejeck op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier).
Stap 2. Volg FRA op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier).
Stap 3. Volg Pumps & Paarden op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier).
Stap 4. Laat op Facebook en/of Instagram een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

De lucky lady wordt volgende week bekend gemaakt, veel geluk!

You may also like

5 Comments

 1. Omg wat gaaf!! Volg beide op insta en fb!
  Ik doe mee !!
  Ben heel benieuwd door jou review!
  (Insta is equitisme)

 2. Ik doe mee! Super mooi hoofdstel + nog eens bitloos! Beter kan niet😍

 3. Heel mooi en sjiek! Ik doe graag mee om deze te winnen 😎

 4. Beeldschoon hoofdstel en ben gelijk om want loop al een tijdje te twijfelen of zoiets niet heel erg fijn is voor mijn lieve haflinger Anouk van 26 jaar. Supermooi ergonomisch en perfecte stroomlijn.

 5. ohh wat een prachtig hoofdstel! Dat zou heel erg gaaf zijn voor mijn 6 jarige ruin!! Dit zou een prachtig begin zijn om samen over te stappen op helemaal bitloos rijden!
  ik volg alle 3 al op facebook:) X

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *