MUSTHAVE: Prachtige rijbroek met bladeren op je billen (+winnen!)

Ik kreeg onlangs een heel leuk cadeautje van QHP: hun nieuwe rijbroek ‘Katie’. Ik was direct verliefd, dus ik wilde jullie er graag meer over vertellen én ik wilde er graag eentje weggeven aan een Pumps-lezeres. Dat alles vind je in deze blog, dus lees snel verder!

qhp rijbroek

qhp rijbroek

qhp rijbroek

Wat: Rijbroek Katie van QHP
Verkrijgbaar in: Grijsgroen, zwart en zand
Verkooppunten: klik hier voor de storelocator van QHP

Ik heb zelf de zwarte:
M’n nieuwe favoriete rijbroek! Volgens is mij is dat een zinnetje dat ik al vaker in blogs heb geschreven haha, maar het is wel echt zo! Wát een fijne rijbroek is dit. De stof is heel stretchy en er zitten geen (harde) naden bij het zitvlak, dus je kunt je heerlijk vrij bewegen en het voelt meer als een comfi sportlegging. Daar houd ik van!

Dan de looks, want dat maakt deze rijbroek natuurlijk toch net iets meer speciaal! Op de broekzakken voor en achter zitten kleine glittersteentjes en de rijbroek heeft een siliconen zitvlak, maar dan nét even anders: in de vorm van bladeren. Heel erg tof, vind ik! Dat maakt de rijbroek heel chique en hip. Deze siliconen zijn overigens vrij dun/licht, waardoor ze niet mega veel grip geven. Ik vind dat zelf heel erg fijn, ik rijd ook veel met rijbroeken die helemaal geen siliconen of leren zitvlak hebben. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Wil jij graag lekker vast in je zadel zitten, dan is deze rijbroek minder geschikt voor jou.

qhp rijbroek

qhp rijbroek

qhp rijbroek

Win dit fantastische rijbroekkie!
Yaaas: ik mag deze rijbroek van QHP weggeven aan een Pumps-lezeres! Kans maken? Zo doe je mee:

Stap 1. Like QHP op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
Stap 2. Like Pumps & Paarden (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
Stap 3. Laat bij Pumps & Paarden op Instagram/Facebook weten dat je meedoet en geef daarbij aan welke kleur rijbroek (zwart, grijsgroen of zand) en welke broekmaat je wilt ontvangen.

Volgende week kies ik een winnaar, veel geluk!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *