NIEUW IN M’N ZADELKAST: Opbergtas voor beenbescherming (+winnen!)

Update 28/1: De winnaar is inmiddels bekend. Gayle Bosch, gefeliciteerd!

Voorheen lagen de beenbeschermers van mijn paard gewoon los in mijn kast, allemaal op een grote hoop gegooid. Heel onhandig en onoverzichtelijk natuurlijk – dus daar wilde ik iets aan doen! Inmiddels hangen de beschermers allemaal keurig in een opbergtas speciaal voor beenbescherming. In dit artikel laat ik het zien én geef ik een zelfde tas ook weg aan één van jullie!

 

 

 

Wat: Equifit Opbergtas medium
Prijs: €27 (nu tijdelijk €22)
Waar te koop: Klik hier

De opbergtas is van Equifit, een Amerikaans merk dat te koop is bij DocHorse. Het merk ken je misschien van de prachtige beenbescherming die ze maken. Deze zijn van hoge kwaliteit en behoren tot de ‘high end’ beenbeschermers, met verkoopprijzen vanaf zo’n €100. Daarnaast bevat de collectie uit oornetjes, singels, zadelonderleggers én de opbergtassen.

Ik had mijn beschermers natuurlijk ook allemaal in een plastic bak of doos kunnen doen, maar ik word veel gelukkiger van zo’n tas. Noem mij idioot: maar ik kan er heel erg van genieten om mijn zadelkast open te doen en al mijn beschermers zo mooi te zien hangen. Ik heb beschermers van LeMieux en van Equick, dus die zijn best wel kostbaar. Nu kunnen ze mooi een beetje pronken in zo’n tas! 😉

Daarnaast kunnen de beschermers nu ook heel makkelijk drogen, omdat ze in een soort netjes met kleine gaatjes hangen. Iets wat met een afgesloten plastic bak toch minder praktisch is. De tas bevat twee ringen, zodat je hem kan ophangen aan haakjes (of gewoon simpel aan spijkers, zoals in mijn geval).

De tas is dus bedoeld voor beenbescherming, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon voor andere spulletjes gebruiken, zoals voor je grooming items. Ook handig om mee te nemen naar concours en om ‘m in je trailer of vrachtwagentje te hangen! Oh, en goed om te weten: de opbergtas is verkrijgbaar in twee maten: medium (met 8 vakken, deze heb ik) en large (met 24 vakken). Ik ben er blij mee!

 

Je kunt er natuurlijk ook andere spullen in bewaren, zoals grooming items. Ook handig om mee te nemen in de trailer naar concours!

 

Win deze Equifit opbergtas
Om dit artikel nog even goed te eindigen, geef ik een Equifit opbergtas (in maat medium) weg! Ik ben groot fan van de tas, dus ik ben heel blij dat webshop DocHorse een opbergtas beschikbaar stelt voor een winactie. Kans maken? Volg deze stappen:

1. Volg DocHorse op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
2. Volg Pumps & Paarden op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
3. Laat op mijn Facebook en/of Instagram een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

De winnaar ontvangt volgende week een berichtje, veel geluk! 🙂

You may also like

4 Comments

  1. Handige uitvinding.Lijkt mij ook handig in de veewagen.Graag kom ik in aanmerking.

  2. Aangezien ik kampioen rotzooi proppen in mn kast lijkt dit me heel handig! 😉

  3. Omdat mijn kast altijd een zooi is zou dit goed helpen alles een beetje op orde tehouden🙈😳

  4. Omdat mijn kast altijd een zooi is zou dit goed helpen alles een beetje op orde tehouden🙈😳

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *