PODCAST AFL 6: Marloes Vogel – Ukie’s Paddock Paradise

In de EcoHippique podcast ga ik in gesprek met allerlei interessante mensen uit de paardenwereld. De 6e aflevering staat inmiddels online, waarbij ik in gesprek ga met Marloes Vogel van Ukie’s Paddock Paradise op Instagram en Facebook. We hebben het over paddockverrijking (hoe kun je de paddock zo leuk en goed mogelijk maken?) en paddock paradises. Een leuk gesprek boordevol tips waar je direct mee aan de slag kan!

Luisteren kan GRATIS op Spotify (klik hier) en andere podcast-apps. Je vindt ‘m onder de naam EcoHippique.

Tip: luister de podcasts als je in de auto of op de fiets zit naar stal/werk, als je aan het koken bent, aan het uitmesten of misschien gewoon lekker als je het aan het douchen bent (dat doe ik zelf altijd, 😉 ).

Heel veel dank aan HELTIE horse voor het mede mogelijk maken van deze podcast aflevering!

Laat mij vooral weten wat jullie ervan vinden en praat ook zeker gezellig mee over de onderwerpen van Marloes & mij! Dat kan op mijn Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier).

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *