PODCAST AFLEVERING 1: Conny Loonstra van DressagePro

Yesss EcoHippique heeft er een nieuw project bij: de EcoHippique Podcast! In deze podcasts ga ik in gesprek met allerlei interessante mensen uit de paardenwereld. De 1e aflevering staat inmiddels online, waarbij ik in gesprek ga met Conny Loonstra van DressagePro.com. Ze deelt haar kijk op de dressuurwereld, professionele ruiters en de toekomst van dressuur.

Luisteren kan GRATIS op Spotify (zoek even op ‘EcoHippique’) of via Soundcloud: soundcloud.com/ecohippique

Tip: luister de podcasts als je in de auto of op de fiets zit naar stal/werk, als je aan het koken bent of misschien gewoon lekker als je het aan het douchen bent (dat doe ik zelf altijd, hihi). Heb je een Premium account op Spotify? Dan kun je de aflevering ook downloaden en op een ander tijdstip zonder internetverbinding luisteren.

Laat mij vooral weten wat jullie ervan vinden en praat ook zeker gezellig mee over de onderwerpen van Conny & mij! Dat kan op mijn Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier).

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *