PODCAST AFLEVERING 4: Grand Prix-amazone Maxime van der Vlist

Yessss: de EcoHippique! In deze podcasts ga ik in gesprek met allerlei interessante mensen uit de paardenwereld. De 4e aflevering staat inmiddels online, waarbij ik in gesprek ga met Grand Prix-amazone Maxime van der Vlist. We hebben het onder andere over haar eigen stal, het trainingsschema van Grand Prix-paard Bailey en over voer + supplementen.

Luisteren kan GRATIS op Spotify (zoek even op ‘EcoHippique’) of via Soundcloud: soundcloud.com/ecohippique

Tip: luister de podcasts als je in de auto of op de fiets zit naar stal/werk, als je aan het koken bent, aan het uitmesten of misschien gewoon lekker als je het aan het douchen bent (dat doe ik zelf altijd, hihi). Heb je een Premium account op Spotify? Dan kun je de aflevering ook downloaden en op een ander tijdstip zonder internetverbinding luisteren.

Laat mij vooral weten wat jullie ervan vinden en praat ook zeker gezellig mee over de onderwerpen van Maxime & mij! Dat kan op mijn Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier).

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *