Privacy Policy 2020

Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren heb ik deze privacyverklaring opgesteld. Heb je na het lezen van onderstaande tekst nog vragen, stuur mij dan even een berichtje.

Deze persoonsgegevens verwerk ik:
a. Naam
b. E-mailadres

Hoe kom ik aan jouw persoonsgegevens?
Ik heb bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen, doordat je je hebt aangemeld als VIP.

Om deze reden verwerk ik de persoonsgegevens:
Als VIP maak je kans op alle toffe prijzen die ik met giveaways verloot. Ik bewaar je naam en e-mailadres, zodat ik je als VIP kan noteren. Zo kan ik je een bericht sturen als je een prijs gewonnen hebt. Ook kan ik je door je e-mailadres als eerste op de hoogte stellen als er een nieuwe giveaway of een andere nieuwe actie online staat. Je kunt je altijd op ieder moment uitschrijven als VIP. Schrijf je je uit, dan verwijder ik je gegevens.

Andere ontvangers van persoonsgegevens:
Jouw persoonsgegevens worden gedeeld met het hostingprogramma waar ik mijn e-mails in maak: MailChimp.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens ik van je verwerk en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht mij te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken. Bijvoorbeeld wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, ik jouw persoonsgegevens niet meer nodig heb of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens, dan zal ik jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Toestemming intrekken
Heb ik je gegevens verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Beveiliging persoonsgegevens
Ik heb passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.

Analytische cookies
Omdat ik graag willen weten hoe jullie de website gebruiken, gebruik ik analytische cookies, door middel van Google Analytics. Hierin kan ik o.a. zien hoeveel bezoekers een bepaalde pagina hebben bezocht en uit welke landen de bezoekers komen.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.