RIDING OUTFIT OF THE DAY: Chique lichtroze setje met donkerblauw

Eindelijk weer eens een ouderwets setjes-artikel op Pumps & Paarden! Ik ontving namelijk een tijdje geleden een prachtige set van HV Polo en ik deel ‘m vandaag graag met jullie. Kijk mee!

hv polo setje

hv polo setje

hv polo setje

hv polo setje

hv polo setje

Zadeldek – klik hier
Baseball pet – klik hier
Peesbeschermers – klik hier
Polo shirt – klik hier
Rugtas – klik hier
Halster – klik hier
Oornetje – klik hier

Het setje dat ik ontvangen heb, komt uit de gloednieuwe ‘Luxury Collectie’ van HV Polo. Deze collectie bestaat uit matching setjes in diverse kleuren: lichtroze (zoals ik heb ontvangen), donkerblauw, zwart, grijs en wit/beige. De collectie kenmerkt zich vooral door de subtiele print die overal wordt toepast, vooral bij het zadeldekje zie je deze print goed. Heel chique!

Goed gevormd zadeldekje
Nog even een korte opmerking over het zadeldek: ik heb niet zoveel ervaring met zadeldekjes van HV Polo, maar dit zadeldek verraste mij heel positief! Het dekje is namelijk super mooi gevormd bij de schoft, het volgt de vormen van de rug goed en ligt daardoor ook fijn. Ik rijd voornamelijk met mijn LeMieux dekjes, dus qua pasvorm ben ik best wel verwend – maar dit dekje van HV Polo doet niet onder! 🙂

VIP-cadeau
Samen met HV Polo mag ik het zadeldek + oornetje cadeau geven aan een VIP. Super leuk!

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP (klik hier).
2. Volg HV Polo op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier).
3.. Laat op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

You may also like

1 Comment

  1. Super super super mooie set van hv polo!!
    Love it!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *