RIDING OUTFIT OF THE DAY: Fluweel bordeauxrood met fluffy zwart

In deze blog laat ik weer een leuk rijoutfitje zien, in één van mijn favoriete kleuren: bordeauxrood. Alle items die hieronder staan kun je direct zelf shoppen, da’s handig! Kijk mee!

bordeaux setje
bordeaux setje1. Zadeldek QHP – klik hier
2. Rijbroek QHP – klik hier
3. Hoodie QHP – klik hier
4. Muts QHP – klik hier
5. Rijlaarzen Ariat – klik hier
6. Frontriem QHP – klik hier
7. Beenbeschermers QHP – klik hier
8. Poetstas QHP – klik hier

Ik ben verliefd op deze kleur rood! Bordeauxrood staat poepiechique en is de perfecte winterkleur. Vooral door de fluwelen stof van het zadeldek en de zwarte glitterbies oogt het heel chique. Mooi in combinatie met zwart en bruintinten.

Ook vind ik het leuk dat er tegenwoordig zoveel verschillende materialen worden gebruikt in de ruitermode: een fluweel zadeldek, een teddy trui en shiny frontriemen met steentjes.

Zoals je al hebt gezien, zijn de meeste items van het merk QHP. Dit merk heeft een prachtige wintercollectie ontwikkeld, absoluut de moeite waard om even naar te kijken! QHP heeft toffe, trendy producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo is hun zwarte rijbroek één van mijn persoonlijke favorieten, die na jaren dragen nog steeds erg mooi is. En in de teddy trui leef ik inmiddels al bijna een week non-stop. 😉 Echt een fijn ding dat comfortabel zit en er leuk uit ziet!

Psst: ook fan geworden? Vrijdag geef ik het zadeldek cadeau aan één VIP-member! Ben je nog geen VIP? Klik dan snel hier en houd vrijdag mijn Facebook & Instagram in de gaten!

Wat vinden jullie van deze set? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!

You may also like

1 Comment

  1. Hoi Mara, wat een ontzettend mooie warme kleur. Ik ben fan!! Ik doe graag met je actie mee.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *