RIDING OUTFIT OF THE DAY: Sporty voorjaarskleuren (+ win een outfit naar keuze!)

Update 25/4: De winnaar is inmiddels bekend. Isabelle Bergsma; van harte gefeliciteerd!

We willen het beste voor ons paard; de beste gezondheid, de beste leefomgeving – maar dat kan ook met mooie paardenspullen en kleding, toch?! Daarom zet ik (bijna) iedere week een stylish outfit in de spotlight, met soortgelijke of zelfs exact dezelfde items die je direct kunt shoppen, zodat jij de outfit binnen enkele dagen in je kast hebt liggen. Dit keer: een outfit in voorjaarskleurtjes!

 

LijntjeLijn

 

qhp roze set

qhp roze set

qhp set roze

1. Trui ‘Maia’ – QHP
2. Rijlaarzen – Ariat
3. Rijlegging ‘Ella’ – QHP
4. Zadeldek ‘Hexagon’ – QHP

Ik ben echt groot fan van de nieuwe voorjaarscollectie van QHP! Op deze foto’s draag ik de ‘Focus’ set, met sportieve look. De pull-on rijbroek is meer een legging en kun je qua looks en draagcomfort ook gewoon aantrekken tijdens een rondje hardlopen! Het zit heel comfortabel en de gladde stofjes voelen heerlijk aan.

Deze kleuren niet helemaal jouw ding? De set van QHP is verkrijgbaar in nog meer toffe kleurtjes:

 

qhp set focus

Klik hier om alle verkooppunten van QHP te checken.

 

Win deze outfit (kleur naar eigen keuze)!
Namens QHP mag ik sweater ‘Maia’ en rijlegging ‘Ella’ weggeven aan een Pumps-lezeres. Je mag zelf kiezen welke kleur sweater (donkerblauw of roze) en welke kleur legging (grijs of blauw) jij wilt ontvangen. Kans maken op deze toffe outfit? Volg dan even onderstaande stappen:

Stap 1. Like QHP op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier).
Stap 2. Like Pumps & Paarden op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier).
Stap 3. Laat bij Pumps & Paarden op FB en/of IG een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Laat ook even weten welke kledingmaat en welke kleuren jij zou willen winnen!

Volgende week kies ik de lucky bastard. Veel geluk!

You may also like

36 Comments

 1. Voor mij graag de donkerblauwe sweater maatje 34 en grijze legging maat 36 🤞🍀

 2. Ja ik zou heel graag de roze sweater in maat 38 en de blauwe rijbroek in maat 40.. Ik zou zo graag winnen ik ben net bevallen dus een nieuwe set zou geweldig zijn 🍀👍Ik duim heel hard 🤞

 3. Wat een leuke winactie! Sinds kort heb ik een nieuw paard, een knappe vos. De blauwe set zal hier heel mooi bij staan. Zowel broek als trui blauw en maat 38. Ik ga duimen!

 4. Super gave winactie! 😍 Graag een roze vest en blauwe rijlegging in maat 40 (beide) 🍀

 5. Roze zou ons prachtig staan denk ik! Legging maat 40/42 en trui 38/40

 6. Wat gaaf!! Ik doe ook een poging want wie niet waagt, wie niet wint! Ik zou graag de blauwe rijlegging willen winnen met de roze sweater. Beide in maatje 34 😍🍀

 7. Dit zou echt heel gaaf zijn om te winnen aangezien ik over een paar weken weer voor het eerst mag gaan rijden na mijn operatie van een nieuwe heup😍 Dan is dit vast hele comfortabele en mooie kleding om te gaan rijden😃 ik zou graag de roze sweater in een maat 42 en de rijlegging in het grijs ook maat 42 winnen🤞🏼🍀

 8. Wat mooi zeg!! Ik zou kiezen voor de donkerblauwe sweater maat 38 en de grijze legging maat 38. Ziet er prachtig uit!

 9. Wauw! Ik zou heel graag de roze sweater in maat 36/S en de blauwe rijlegging in maat 34 willen winnen! Ik doe mee aan deze gave winactie!

 10. Waaauw super leuke kleuren. Sinds 1,5 jaar kan ik eindelijk terug starten met een doortrainen van mijn paard dus deze set zou wel super leuk zijn ! Graag de donkerblauwe trui in maatje 44 of xl en de rijlegging ook. 🍀🤞

 11. I’m in 😍😍😍 blauwe trui in 38 en grijze legging in 40 graag! 🍀🍀🍀🍀

 12. wauw… mooie kleurtjes. donkerblauwe sweater en legging passen bij zowel een schimmel als vos… maat 42 voor beide.

 13. De roze sweater (M/38) en grijze rijlegging (40) zou een supermooi setje zijn😍🍀

 14. Super leuke actie!! Ik kan zeker wel wat kleur gebruiken. Ik zou graag de roze sweater en blauwe broek willen winnen maat 42 of L. Het dekje in het blauw. Ik kan met een roze dekje niet aankomen volgens de eigenaar bij een stoere Friese ruin.

 15. Ik zou heel graag de roze set winnen met de blauwe rijbroek, in maat 40. Roze staat prachtig op mijn pittige vosje.

 16. Wat een gave aktie!!
  Ik zou best even wat nieuws kunnen gebruiken. Na wat kilo,s erbij door gestopt te zijn met roken past me niet veel meer((
  Maar het is het waard!!
  Roze sweater maat L en grijze rijlegging maat 40

 17. Super leuke items!
  De roze sweater maat M en de blauwe rijlegging maat 36☺️ dat zou helemaal passend zijn!

 18. Donkerblauwe trui in 36 en de grijze broek in 38 😍😍

 19. Guus en ik gaan altijd in stijl, deze set zou dan ook erg goed van pas komen! Wij doen mee voor de donkerblauwe sweater en de grijze legging, allebei in maatje 34!

 20. Ik vind de donkerblauwe trui met grijze legging echt gewldig mooi. Die zou ik wel willen winnen. Alles in maat 34.

 21. Ik vind de donkerblauwe trui met grijze legging echt gewldig mooi. Die zou ik wel willen winnen. Alles in maatje 34 AUB

 22. Wauwwie echt super gaaf wat een geweldige set zou er echt super blij mee zijn en mijn paardje ook.Ik ga voor de roze combinatie

 23. Ohh gaaf, dat roze met donkerblauw, ik draag nooit roze weer eens wat anders maat M bovenkleding 36/S rijlegging

 24. Kledingmaat
  Broek maat 34 trui s
  Paard maat full

 25. De roze
  Kleding broek 34 trui s
  Paard maat full

 26. Wauw❤ de roze sweater maat 38
  De rijlegging blauw maat 40
  Paard maat full.
  Duimen🍀🍀

 27. Ik zou heel graag meedoen met deze gave winactie, mocht ik winnen zou ik graag de blauwe rij legging en blauwe trui uitzoeken in maat 38. Heel benieuwd naar de rij legging, goed idee ook om in hard te lopen!

 28. hele leuke winactie! ik doe graag mee en als ik win zou ik graag de blauwe rijlegging in maat 38 en blauwe hoodie in s/38 willlen winnen. <3

 29. Ik zou graag de donkerblauwe set willen in maat 40. Als ik weer kan rijden zou ik heel graag weer een mooi setje willen! Ik moet helaas nog even wachten met rijden, omdat ik bevallen ben en in die tijd een ongeluk heb gehad. 🍀🍀

 30. O ik vind het een hele mooie set. En kan ook wel een opkikkertje gebruiken paard een peesblessure en ikzelf een hernia🙈.
  En mijn rijlegging is zo aan vervanging toe dus als ik weer aan de gang kan dan helemaal in het nieuw.
  Mocht ik de gelukkige zijn en winnen dan graag de blauw/grijze combi.

 31. Wauwie wauwie ik zag deze set al een paar keer voorbij komen en ja waar roze is ben ik. Ik wil het gelijk🙈😂. Hij is zoo mooi. Dus ik ga voor de roze💞 sweater maat L/42 en legging in het grijs maat L/42. En ik ben zondag jarig dus dit zou een leuk cadeautje zijn!!

 32. De donkerblauwe bloes en de grijze legging pretty pleaseee🤗🍀😍

 33. Roze trui (S) en blauwe legging (36 of S) 🙌🏼🤩

 34. Wauw weer zo’n leuke win actie! Ik ben fan van QHP! Ik zou graag de sweater in roze en maat S/36 willen en de rijbroek/legging in het blauw ook in maat S/36😊

 35. Ik zou graag de blauwe sweater en blauwe legging winnen in maat 42!

 36. Jeetje wat een leuke actie, ik doe graag mee. Ik ga dan voor de roze sweater maat 38 en een blauwe rijbroek maat 40. Ik ga duimen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *