SHOPPING LIST: Rijbroeken zonder naden langs het zitvlak (en dus ook niet langs je knieën)

De meeste rijbroeken met een leren of siliconen zitvlak, hebben een naad aan de binnenzijde van het been lopen. Bij mij loopt die naad altijd vlak langs m’n knie en bij m’n linkerbeen loopt ‘ie vaak precies over mijn knie heen. Het resultaat = schaafplekken op m’n benen en knieën van die harde naden. Ik hoop dat er meer mensen zijn met dit probleem (want please, laat me niet de enige gekkie zijn), dus in dit artikel verzamel ik rijbroeken die géén naden langs het zitvlak hebben en die dus wél heerlijk comfy zitten!

rijbroeken zonder naden

1. Blauwe rijbroek, Decathlon – klik hier
2. Groene rijbroek, QHP – klik hier
3. Blauwe rijbroek, Sambucco – klik hier
4. Bordeaux rijbroek, Kingsland – klik hier
5. Grijze rijbroek, Mondoni – klik hier

Mijn favoriet: de Sambucco rijbroek
Van bovenstaand rijtje heb ik zelf o.a. de rijbroek van Sambucco (nummer 3) en ik vind ‘m echt super fijn! De pasvorm is heel mooi en de stof is heel stretchy. Doordat er geen naden rondom je knieën lopen, kun je je heel vrij en makkelijk bewegen in de broek. Ik vind het zó veel fijner dan een rijbroek met naden langs de knieën!

Verder heeft de rijbroek een zitvlak met kleine siliconen driehoekjes. Heel subtiel, waardoor je niet muurvast in je zadel zit. Op de website van Sambucco zie ik dat de siliconen 1 milimeter dik zijn, dus dat is inderdaad niet heel ‘zwaar’ en dik. Fijn! Ook heeft de rijbroek een mooie afwerking, met witte stiksels aan de achterzijde en naden die dwars over je benen lopen.

rijbroek zonder nadenrijbroek zonder nadenBij de rijbroek hoort ook dit bijpassende softshell vest, dat witte strepen aan de zijkant heeft – super leuk!

VIP-giveaway
Omdat ik de rijbroek zo fijn vind, heb ik met Sambucco afgesproken dat ik er eentje mag verloten onder de VIP-leden! Wil je meedoen aan deze giveaway, dan is het dus belangrijk dat je een VIP bent. Klik hier om je in te schrijven.

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP (klik hier)
2. Like Sambucco op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook en/of Instagram even een reactie achter waarin je laat weten dat je graag kans maakt op dit cadeau.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

#samenwerking

You may also like

4 Comments

  1. Ik zou graag de rijbroek willen winnen? heb nu stage en een extra rijbroek is altijd handig!

  2. Hoe zit het met de naden in het kruis bij deze rijbroeken?
    Ik heb altijd last van doorrijden door de naden, vooral bij de softshell broeken met zitvlak.
    Ben nog altijd op zoek naar een winterrijbroek die geen naden in het kruis heeft.

  3. Heb de nieuws brief niet gehad denk ik met de winnaar van de naadloze rijbroek

  4. […] heeft lopen – waardoor je geen last hebt van schaafplekken op je benen of knieën (klik *hier* om dat artikel terug te lezen). Jullie reageerden daar heel enthousiast op en ik kreeg regelmatig […]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *