STABLE STYLE: Prachtig stallencomplex met luxueuze wasplaats

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een mooi huis en luxe stallencomplex deelde, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe parel! Dit prachtige, witte stallencomplex vind je uiteráárd in Wellington (Florida), Verenigde Staten. Het complex ziet er niet alleen aan de buitenkant heel fris en licht uit, ook binnen bij de stallen is er gekozen voor veel wit. Als contrast is er dan wel gekozen voor een donkere wasplaats, met zwarte tegels op de muur. Zó chique!

Kijk mee naar de foto’s:

 

H1

H2

H3

H4

H5

H6

H7

H9

H10

H11

H12

H13

H14

H15

H16

 

En, zouden jullie hier willen staan met je paard? 😉 Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)

You may also like

1 Comment

  1. wanneer kan ik hier wonen met mijn paarden? echt cool ik zei me zelf wel wonen met mijn man en zoontje en mij paarden!!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *