TIP: Geen (grote) zakken in je rijbroek? Gebruik een hardloopriem voor je telefoon

Even een snelle tip op deze woensdagochtend! Aangezien het super lekker weer gaat worden vandaag en morgen, leek het mij wel een goed idee om dit tipje vandaag te delen.

Voorheen zat ik namelijk altijd te klungelen met mijn telefoon zodra het mooier weer was en ik zonder jas ging rijden: die veel te grote telefoon paste niet in de zakken van mijn rijbroek, maar ik wou m’n telefoon wél graag mee als ik op buitenrit ging. Inmiddels heb ik dé oplossing gevonden: namelijk de hardloopriem!

Schuift of stuitert niet
Ik gebruik nu al twee jaar deze hardloopriem met palm printje, van het merk SPIbelt. Dit merk heeft allerlei maten, soorten en kleuren hardloopriemen. Ik heb een heel simpele (met één zakje), maar ze hebben ook riemen met extra zakken, grotere zakken, riemen met een doorzichtig zakje zodat je je telefoonscherm nog kunt zien, et cetera.

De riem is gemaakt van een heel rekbare stof, zodat je ‘m helemaal vol kunt stoppen met spulletjes. Zelfs zo’n klein flesje water past erin! Het grootste voordeel: de hardloopriem schuift of stuitert niet en blijft helemaal stil liggen – óók als je in een flinke draf of galop zit. Daarbij is de rits waterbestendig. Je kunt de riem verstellen, zodat ie goed aansluit en je kunt ‘m dragen zoals je wilt: met het zakje vooraan of juist op je onderrug. Echt een heel fijn ding dus als je geen jas of vest (met zakken) aan hebt en je toch je telefoon mee wilt!

Klik hier voor alle producten van SPIbelt en klik hier om direct naar mijn hardloopriem met palm print te gaan.

Budgetvariant
Het enige nadeel van de SPIbelt is dat ze niet heel goedkoop zijn. De variant die ik heb kost namelijk €29,90. Gelukkig zag mijn vriend een jaar of twee geleden ook eentje bij de Action (klik hier voor een foto) en nam die destijds voor zichzelf mee. Uiteindelijk neemt hij nooit zijn telefoon mee als ‘ie gaat hardlopen, dus die hardloopriem ligt nu ook op stal. 😉

Als het goed is verkoopt Action die hardloopriemen nog steeds, maar ik zag dat Decathlon ook twee verschillende hardloopriemen verkoopt! Eentje die vergelijkbaar is als die van SPIbelt en Action (klik hier) en eentje die een wat platter/hadder zakje heeft (klik hier).

Keuze zat dus! Scheelt je toch weer wat euro’s. 🙂

Kenden jullie deze tip ook al? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) en/of Instagram (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *