TIP: Supersterk hoesje dat je telefoon beschermt tegen vallen en vuil (zoals stof op stal)

Nadat ik voor de zoveelste keer mijn telefoon bij de wasplaats op stal had laten vallen en de opening voor de oplader vol zat met kruimels van paardensnoepjes (lesje geleerd: nooit je telefoon in dezelfde jaszak doen als waar je je snoepjes bewaart), was het toch wel echt tijd om iets beter beschermhoesje voor mijn telefoon te fixen. In dit artikel laat ik mijn nieuwe hoesje zien en vertel ik er wat meer over.

Ik heb uiteindelijk dit ‘Mobigear Tough Armor‘ telefoonhoesje gekozen. Niet perse het allermooiste hoesje met een opvallend design, maar hij is wel heel praktisch! Hij beschermt je telefoon tegen krassen, vallen, stoten, vuil en andere extreme omstandigheden, en wat ik een heel groot pluspunt vind, is dat je telefoon met dit hoesje helemaal ‘dicht’ is. Alle openingen, zoals die voor je oplader en oortjes, zitten dicht met een soort ‘pinnetje’ en een klepje dat je kunt opklappen zodra je het wil gebruiken. Echt een voordeel vind ik! Doordat ik mijn telefoon altijd overal op stal laat slingeren, kwam er voorheen altijd veel stof, paardenhaar en ander vuil in. Nu heb ik daar geen last meer van.

Je kunt dit hoesje onder andere bestellen bij HoesjesDirect.nl. Mijn telefoon is een wat ouder model, maar deze webshop heeft een gigantisch aanbod aan hoesjes voor allerlei soorten telefoons – ook de oudere telefoons of juist de nieuwere modellen, zoals iPhone 12 hoesjes. Je bestelt de Mobigear Tough Armor voor €12,95 en hij is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes, zoals rosé goud, rood, goud, blauw en wit – klik hier voor meer info. Aanrader!

#samenwerking

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *