VIP-BLOG: Luchtige LeMieux beschermers met mesh & ventilatieroosters

Het is vrijdag en dat betekent: VIP-dag! Iedere vrijdag verloot ik een cadeau onder alle VIP’s (Very Important Pumps-lezeressen).  Met heel veel trots mag ik deze week een prachtig cadeau van LeMieux weggeven, dat beschikbaar is gesteld door Epplejeck: De LeMieux Derby Pro peesbeschermers.

lemieux peesbeschermers review

Alle facts op een rij:
1. Geharde buitenschaal die contouren van het been volgen.
2. Anatomisch gevormd, voor extra meer bewegingsruimte.
3. Zachte binnenvoering met 3D mesh-materiaal, zodat de benen niet te warm worden.
4. De schaal is voorzien van een rij openingen met ventilatieroosters.
5. Voldoende luchtcirculatie, zonder dat er vuil binnen kan dringen.
6. Elastische klittenbandsluiting met overslag.
7. Verkrijgbaar in het zwart en donkerblauw, in maten Cob en Full.
Klik hier voor meer info over de beschermers.

Ik heb sinds kort de zwarte
exemplaren voor mijn paard. Het opvallende aan de beschermers is de voering van mesh en de vele ventilatieroosters in de buitenschaal. Hierdoor is er veel luchtcirculatie en zouden de benen niet te warm worden. Voor mij dé reden om deze peesbeschermers te gaan proberen! Ik vind het belangrijk dat de benen van mijn paard beschermt zijn tijdens onze spring- en crosslesjes, maar ik wil natuurlijk niet dat ze oververhit raken. Ik ga daarom de beschermers de komende tijd lekker uitproberen en ik zal binnenkort een blogje schrijven met mijn uiteindelijke bevindingen. 🙂

lemieux peesbeschermers review

Zo maak je kans op de LeMieux Derby Pro peesbeschermers:
Let op: ik verloot de donkerblauwe beschermers in maat full!

1. Je moet ingeschreven staan als VIP. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Like Epplejeck op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je graag kans maakt op dit cadeau.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

You may also like

1 Comment

  1. Geweldig doe heel graag mee voor lieve Ivy ! Wat fantastisch onze kleur en de juiste maat! 😊💙🐴

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.