VIP-CADEAU: Win deze warme winterlaarzen van HV Polo

* Update 4-2-: De lucky VIP is inmiddels bekend! Van harte Ingrid van Berkel!

Jaaa; de VIP-vrijdagen gaan weer beginnen! Na een korte break in de maand december gaan we weer lekker van start met mooie cadeaus. Iedere laatste vrijdag van de maand zal er leuk/handig/mooi/praktisch cadeau worden verloot onder de VIP-members van EcoHippique. Ik begin gelijk goed, want op deze eerste VIP-vrijdag geef ik warme winterlaarzen van HV Polo cadeau!

hv polo winterlaarzenhv polo winterlaarzen

Glaslynn winterlaarzen
Deze warme winterlaarzen van HV Polo hebben een zachte binnenvoering van imitatiebont en zijn waterafstotend. De stevige zool zorgt ervoor dat je voeten lekker warm en droog blijven. Perfect dus voor de koude, natte winterdagen!

De Glaslynn laarzen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: metallic koper, grijs en donkerblauw. Alle drie met shiny details en reflecterende prints. De schacht kun je omslaan, zodat de binnenvoering met imitatiebont te zien is, maar je kunt ze lekker warm ‘hoog’ dragen (zoals ik hierboven op de foto doe).

Ik heb zelf de donkerblauwe laarzen en vind ze heerlijk warm! Door de dikke zool zitten ze erg comfortabel en door de vetersluiting kun je de laarzen precies op maat maken, zodat ze mooi aansluiten om je benen. Heel fijn dus voor smalle (of juist brede) kuiten.

De Glaslynn laarzen kosten €69,95 en zijn verkrijgbaar bij diverse ruitersportzaken, zoals Epplejeck. Om alle verkooppunten te bekijken, klik hier.

VIP-cadeau
Yes! Samen met HV Polo geef ik deze fijne laarzen cadeau aan een VIP-member. De winnaar mag zelf kiezen welke kleur laarzen zij ontvangt.

1. Je moet ingeschreven staan als VIP op EcoHippique. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Like HV Polo op Facebook (klik hier) en/of op Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten welke kleur + maat je zou willen.

Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt. Veel geluk!

You may also like

2 Comments

  1. 🐴 Wat een prachtige warme winterlaarzen👢van HV Polo. Ik vind de blauwe 💙 echt schitterend en maak dan ook heel graag kans op een paar in maat 39. 🐴

  2. Heel
    Graag maat 39 en blauw 💙👍🥳

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *