Shop

Leuk voor jou & je paard, én goed voor de wereld!

Hoeveel bedragen de verzendkosten en wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Binnen Nederland zijn de verzendkosten standaard €4,75 en naar België standaard €13. Bestellingen van €150 of meer worden gratis bezorgd! Gemiddeld duurt het zo’n 2 werkdagen tot de bestelling bij jou thuis geleverd wordt. Voor de outdoordeken van WeatherBeeta is dit 5-10 dagen.

Waarom zit er geen pakbon in het pakketje? En waarom is de kleding niet in plastic verpakt?
Ik heb er heel bewust voor gekozen om geen pakbonnen meer mee te sturen en om de kleding niet meer apart te verpakken in plastic. Verzendmateriaal wordt meestal direct in de prullenbak gegooid, wat ontzettend veel afval geeft. Op deze manier probeer ik het papier- en plasticverbruik te minimaliseren en mijn webshop milieuvriendelijker te maken. Zo heb ik ook gekozen voor duurzame verzendzakken. De zak waarin je je bestelling ontvangt, is namelijk van gerecycled plastic gemaakt. Mocht je toch graag een pakbon/factuur willen ontvangen, stuur dan even een mail naar info@ecohippique.nl.

Wat is het retourbeleid?
Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om je product te retourneren. Ik neem geen producten terug die al gebruikt of beschadigd zijn. Wil je een product retour sturen? Stuur dan even een mailtje naar info@ecohippique.nl.

Toont alle 27 resultaten