MUSTHAVE: Waterdichte rijbroek met fleece-binnenkant (en je hebt ‘m voor een prikkie!)

musthave van de herfst en winter, die je echt in je kast moet hebben liggen? Dat is voor mij de waterdichte rijbroek van Decathlon! Vriendelijk voor je portemonnee en het houd je heerlijk droog en warm. Lees mee!

waterdichte rijbroek

waterdichte rijbroek

Kipwarm
Deze Kipwarm-rijbroek kost nog geen €55 en is by far mijn favoriete rijbroek in de winter. De stof aan de buitenzijde is waterdicht, waardoor de regendruppels er gewoon op blijven liggen en binnen een paar seconden weer op drogen. Tijdens een strandrit vorige winter kwam er een gigantische hagelbui over, maar gelukkig had ik deze broek aan en was ik binnen 10 minuten weer droog. Mijn stalgenootje daarentegen zat na een half uur nog steeds als een verzopen katje op haar paard. Inmiddels heeft zij zelf ook deze Kipwarm-rijbroek gekocht, dus dit overkomt haar ook nooit meer.

Ik vind het een heel fijne rijbroek als je veel buiten rijdt, óók bij droog maar wel koud weer. Aan de binnenzijde van de rijbroek zit namelijk fleece, wat je heerlijk warm houdt. Bij de taille valt de broek wat hoger en aan de achterzijde zit een verhoogd stuk, zodat ook je onderrug lekker warm blijft.

Meer weten over de rijbroek of ‘m zelf shoppen? Klik hier voor de zwarte rijbroek en klik hier voor de witte wedstrijdrijbroek. De broek is er ook voor mannen (klik hier) en voor kinderen (klik hier).

waterdichte rijbroek

Zouden jullie deze rijbroek willen hebben? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *