WONEN: Stylish schoolplaat met een foto van mijn merrie

Misschien is het een beetje penny… 😉 maar ik vond het al een tijdje leuk om een mooi schilderij, een foto of iets anders leuks van mijn paard Arwen in mijn huis op te hangen. Het leek me dan wel leuk als het qua stijl ook mooi in mijn huis zou passen.

Inmiddels heb ik echt iets heel gaafs gevonden: namelijk een prachtige schoolplaat met een foto die RM-Photography afgelopen december van Arwen maakte! In deze blog laat ik ‘m zien en ik geef één schoolplaat cadeau aan een VIP-member.

schoolplaat paardschoolplaat paard

De schoolplaat heb ik besteld bij het bedrijf Fotocadeau. Je vindt hem onder het kopje Foto op schoolplaat. Zoals je ziet heb ik gekozen voor zwarte latjes, maar je kunt ook voor wit of blank hout gaan. Ook kun je zelf het formaat kiezen en kun je kiezen of je de schoolposter liggend, staand of vierkant wilt.

Als foto heb ik de prachtige detailfoto gekozen die Ryanne van RM-Photography heeft gemaakt. Doordat het een detailfoto is, blijft het qua kleuren heel rustig en dat vond ik heel mooi in mijn huis. Ik ben er écht heel erg blij mee!

Je kunt bij Fotocadeau overigens allerlei gepersonaliseerde wanddecoratie bestellen. Als een schoolplaat niet helemaal je stijl is, kun je ook voor een foto op canvas gaan, of bijvoorbeeld een toffe wandcirkel. Ook wel heel uniek en origineel!

VIP-cadeau
Deze week geef ik een gepersonaliseerde schoolplaat cadeau aan een VIP. Uiteraard mag de winnaar een eigen foto (van haar eigen paard) gebruiken. 🙂

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP (klik hier).
2. Laat op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Weet je al direct welke foto je zou willen gebruiken? Show ‘m dan ook gelijk! Vind ik leuk om te zien. 🙂

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

You may also like

2 Comments

  1. Wat een leuk idee, die foto schoolplaat.
    Ik zou deze graag voor de vriendinnen van max en bobby winnen.
    Zij zijn zo gek en dol met ze, echte dierenliefde.
    Helaas kan ik hier niet de foto uploaden zie ik.

  2. Jaaaa. Ik zou dit heel graag van mijn diva Lela willen. Ze is zoooo knap!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *