WORK LIFE: Hoe mijn kantoor mijn lievelingsplek werd

Hoe maak je werken (nog) leuker: door een gigantische foto van je paard op canvas te laten drukken en deze in je kantoor op te hangen! ๐Ÿ˜‰
Een paar maanden geleden kreeg ik een mailtje van het bedrijf Foto op Canvas.nl, of ik het leuk zou vinden om zo’n canvas te cadeau te krijgen. Yay! ย Daar zeg ik geen nee tegen! In deze blog vertel ik er wat meer over ๐Ÿ™‚

foto op canvas

Foto op canvas
Op de website fotoopcanvas.nl kun je foto’s gemakkelijk op canvas laten drukken. Ik koos voor een fotoopcanvas.nl: 80cm x 120cm , maar je kunt bijvoorbeeld ook een fotocollage op canvas van fotoopcanvas.nl kiezen – voor als je niet kunt kiezen welke foto je wilt afdrukken. ๐Ÿ˜‰

Het bestellen gaat super makkelijk en alles spreekt voor zich. Ook wel handig: wanneer je een foto upload, geeft de website aan in welke formaten je de foto kunt drukken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zo’n lelijke, pixelachtige, uitgerekte foto krijgt.ย Het doek krijg je vervolgens binnen enkele dagen opgestuurd, super snelle service dus.

Ik koos voor een blackfoto van mijn merrie Arwen, die gemaakt is door Lysanne Eijlander van LE-fotografie.nl. Ik vind een blackfoto heel chique om in je interieur te hangen, totaal niet penny-achtig (toch?? ;-))

Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee. Dus Leo van Foto Op Canvas.nl: ontzettend bedankt voor dit mega leuke cadeautje!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *