Zakelijk

“De samenwerking met EcoHippique was een succes. Nadat Mara over een rijbroek van ons schreef, verkochten wij de gehele maatserie binnen één dag. TOP!” – Cindy Kühne van NT Ruitersport | www.ntruitersport.nl

Door de winactie op EcoHippique kreeg ons Instagrampagina binnen een paar dagen 700 volgers erbij.” – Elise Duister van Brokx Sport | www.brokxsport.nl

“Toen Mara over onze equestrian armbanden schreef, kregen we diezelfde dag direct acht nieuwe bestellingen binnen!” – Dinja van Woerden van Parade Perfect Wear

“Wij kregen 6 bestellingen binnen nadat EcoHippique onze eenhoorn frontriemen genoemd had in het artikel ’10 leuke Sint cadeautjes voor kleine paardenmeisjes’. Ik moest hulp inschakelen om alle bestellingen af te krijgen, haha!” – Lisa van Eenhoorn Frontriem

Uw product, merk of bedrijf onder de aandacht brengen op EcoHippique?
Dat kan zeker, hartstikke leuk! Er zijn veel verschillende promotie mogelijkheden en het kan daarom helemaal aangepast worden naar uw wensen en behoeften.

De doelgroep
Dagelijks trekt EcoHippique een ontzettend grote groep paardenliefhebbers naar de website. Dit zijn met name vrouwen tussen de 15 en 55 jaar en met een eigen paard. Zij zijn geïnteresseerd in onder andere handige paardenspullen, gezonde voeding, nieuwe ontwikkelingen & trends, en paardenwelzijn.

Micro-influencer
Met deze specifieke doelgroep is EcoHippique een micro-influencer. Micro-influencers zijn dé trend van de aankomende jaren volgens de website Marketingfacts.nl. Volgens deze website draait het niet meer om grote aantallen volgers, maar om een duidelijke niche die perfect aansluit bij de doelgroep van uw merk. Meer hierover lezen? Klik hier voor het artikel op Marketingfacts.nl.

De cijfers
Maandelijks trekt EcoHippique zo’n 50.000 bezoekers naar de website. Op Facebook heeft EcoHippique meer dan 24.000 likes en op Instagram is dit 15.000.

Neem contact op!
Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen op EcoHippique. De meest voorkomende opties zijn informatieve artikelen en winacties, net als een vermelding in een shopping list (waarbij ook andere merken genoemd worden) of vermelding op social media.

Om te bepalen wat het beste bij uw bedrijf past, kunt u uiteraard contact met mij opnemen. Ik denk graag met u mee! U kunt mij mailen op info@ecohippique.nl.

KvK: 63951991