ZOMER ESSENTIAL: Luchtige handschoentjes (die touchscreen-friendly zijn)

Ik ben zo iemand die áltijd met handschoenen rijdt; of het nu winter of zomer is. Ik kreeg als kind heel snel blaren en ben er sindsdien gewend aangeraakt om altijd met handschoenen te rijden. Deze zomer heb ik nieuwe handschoentjes en ik vind ze mega fijn. Tijd voor een artikeltje dus!

paarden fashion setjes

paarden setjes fashion

Toen ik 10 jaar oud was, kreeg ik met Kerstmis mijn allereerste rijhandschoentjes cadeau. Mijn moeder (een echte Amsterdammer die nog nooit een paard van dichtbij had gezien) was naar een ruitersportzaak gegaan en had daar een paar van HV Polo uitgekozen. Blijkbaar ben ik nogal merkvast (of saai?), want sindsdien rijd ik altijd met handschoenen van dat merk. Ze hebben een mooi design en zitten lekker.

Deze zomer rijd ik met de ‘Evi’ handschoentjes van HV Polo. Deze hebben allemaal kleine gaatjes (mesh) in de stof en de stof is net wat dunner, waardoor ze perfect zijn voor de zomer.

Extra pluspuntje: ze zijn touchscreen-friendly. Let wel op dat je vingertop niet op zo’n naadje/randje zit, want doet ie het niet – maar als je gewoon op het gladde gedeelte zit, kun je heel makkelijk je telefoon bedienen en dus bijvoorbeeld je camera openen om een foto te maken tijdens een buitenrit (of je telefoon opnemen als je gebeld wordt tijdens het rijden).

Verder zijn ze lekker stretchy en geven ze voldoende grip. De kleurtjes, lichtblauw, wit en donkerblauw, geven de handschoentjes een zomerse, beachy look. Oh enne, met een verkoopprijs van €19,95 zijn ze ook best vriendelijk voor je portemonnee. 😉 Aanradertje!

Met welke handschoentjes rijden jullie graag? Hebben jullie ook een merk waar je altijd weer op terugvalt? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of m’n Instagram (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *