VIP-BLOG: Elektrolyten met toegevoegde vitamine B2

Zoals iedere vrijdag geef ik ook vandaag weer een leuk cadeau weg aan een VIP. Deze week geef ik drie flacons Elektrolyten van HELTIE horse cadeau! In deze blog leg ik je er meer over uit.

elektrolyten heltie horse

Waarom zou ik mijn paard elektrolyten geven?
Tijdens het rijden en op warme dagen zweet je paard meer dan wanneer hij/zij in rust is. Bij een matige arbeidsinspanning kan je paard al 10 liter per uur aan zweet kwijtraken. Hierdoor verliest je paard allerlei zouten en mineralen, zoals natrium, chloor en kalium. Om ervoor te zorgen dat hier geen tekorten ontstaan, kun je elektrolyten geven aan je paard. Dit zijn zouten, zuren en basen in vloeibare vorm, die de tekorten weer aanvullen. Elektrolyten zijn onmisbaar voor het zenuwstelsel van je paard en de souplesse van de spieren. Heeft je paard te weinig elektrolyten, dan kan hij/zij lusteloos worden en last krijgen van spierkrampen.

Elektrolyten met toegevoegde vitamine B2
Uit onderzoek blijkt dat vitamine B2 ervoor zorgt dat elektrolyten beter opgenomen worden in het lichaam. Daarom zit er in de Elektrolyten van HELTIE horse dan ook toegevoegde vitamine B2. Groot voordeel: omdat het lichaam het beter opneemt, hoef je minder te geven. De dosering per dag is dus lager dan bij elektrolyten zonder vitamine B2.

Daarbij heeft het supplement van HELTIE horse een appelsmaak, zodat je paard het sowieso lekker zal vinden. Meer weten? Klik hier voor de website van HELTIE horse.

elektrolyten heltie horse

Zo maak je kans op Elektrolyten van HELTIE horse:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP. (Klik hier als je nog geen VIP bent)
2. Like HELTIE horse op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
3. Laat bij mij op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je dit cadeau zou willen ontvangen.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met HELTIE horse.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *